Svensktoppen nästa

Efter förra helgens underbara Care concert i Värmlandsbro har vi nu tänkt att marknadsföra vår nya låt Be like me. Detta gör vi genom att delta i tävlingen "Svensktoppen nästa". Vi har nämligen blivit uttagna av en jury som 1 av 10 band/artister som får delta i tävlingen som startar 26:e april med målet att nå Svensktoppen. Du/Ni kan hjälpa oss att rösta fram vårt bidrag genom att:

 

Sms-rösta: Skriv "P4VARM låt9" Skicka till "722 50"   

 

För att ytterliggare förtydliga skriv P4VARM följt av ett mellanslag skriv sedan sedan låt9. Skicka meddelandet till nummer 722 50, kostnad 3 kronor plus trafikavgift. Du kan rösta max tio gånger från samma telefon. 

 

Röstningen inleds klockan 17:00, fredagen 26:e april och håller på fram till klockan 10:00, fredag 3:e maj och varje röst kostar 3krplus trafikavgift (max 10 röster per telefon).  Av de tio bidrag som är med och deltar är det, 4 veckor fram i tiden, slutligen 6 av bidragen som får göra upp i en länsfinal på Sandgrundsudden.  Om ni missade när delar av Ruins gästade P4 igår är det bara att klicka in på länken nedan. 

 

Samtidigt kan vi tala om att vår nya CD "Five pieces" snart kommer att dyka upp på exempelvis Spotify, så håll utkik.

Vi hörs!!!

Ruins på P4

Läs mer om röstningen

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

-