Ett ögonblick i nostalgi

Så här lyckliga blev vi av framgångarna på Värmlandstoppen! Så här lyckliga blev vi av framgångarna på Värmlandstoppen!

Hallå där ute!
Nu gör vi som många andra vid den här tiden på året, nämligen vältrar oss ett litet ögonblick i nostalgins tecken och blickar tillbaks på det gångna året. 2012 har varit ett fantastiskt år på många sätt för oss i Ruins. Det har varit massor av fina speltilfällen som avslutades på ett fullsatt Café August i Karlstad. Ni som såg oss då upptäckte säkert också att "multimusikern" Peter Bohman har börjat spela med Ruins, detta ger oss naturligtvis ny kraft och förhoppningen om att vi kommer utvecklas ännu mer under 2013.
I dagarna blev vi även påminda om att några av våra låtar har körts en del på radion. Ruins fick nämligen utmärkelsen "populäraste låt 2012 på Värmlandstoppen" med låten "Session", fantastiskt kul tycker vi. I slutet av förra året la vi live-framträdanden tillfälligt åt sidan för att gå in i studion och spela in ett antal nya låtar. Resultatet av detta ser vi mycket fram emot och vi återkommer så klart när skivan blir klar.

 

Gott nytt år, stort tack till alla ni som följt och hoppas att vi ses snart igen!!

 

Ni som vill se hela lista från Värmlandstoppen 2012 kan gå in på länken nedan:

 

Värmlandstoppen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar