Vote for Ruins

Vi vill passa på att tacka för en mycket trevlig kväll  på Stenmagasinet förra helgen, kul att alla ni var där för att se och höra på oss. Nu dröjer det till 2:e april till nästa spelning och denna kommer att äga rum i V-bro kyrka!!! Mer information kommer senare.

Nu är det fokus på Värmlandstoppen igen. På grund av 10-veckorsregeln så är vi nu inne på vår sista vecka på topplistan oavsett placering.  Därför vill vi naturligtvis gärna avsluta med flaggan i topp. Fantastiskt om ni fortsätter att rösta på oss!

Forsätt gärna att rösta på Ruins bidrag "Session" genom att ringa på numret 099-10131. Röstningen håller på fram till måndagen 12/3 kl 08.00 och resultatet får vi den 14/3 när Värmlandstoppen åter sänds igen. Samtalet kostar 80 öre och man kan ringa hur många gånger som helst. Missade du veckans program kan höra det igen på P4 Värmlands hemsida genom att klicka på länken nedan.


Värmlandstoppen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv