Laddar inför Säfflespelning!

Efter en mycket trevlig kväll i Hagfors med inspirerande musik och framträdanden av Anders Stävarby och môra-Per så laddar vi om inför fredagens spelning på Stenmagasinet i Säffle. Vi kör igång 21:00 och håller på hela kvällen. Vi kommer naturligtvis att bjuda på vårt gamla material men vi kommer att även spela några av våra nya låtar.  Så kom gärna förbi och lyssna på oss om du har vägarna förbi.

 

På Värmlandstoppen tätnar det i toppen men vi ligger fortfarande kvar på förstaplatsen! Det är sjätte gången som vi ligger etta. Så fantastiskt kul att ni fortsätter att rösta på oss!

Forsätt gärna att rösta på Ruins bidrag "Session" genom att ringa på numret 099-10131. Röstningen håller på fram till måndagen 5/3 kl 08.00 och resultatet får vi den 7/3 när Värmlandstoppen åter sänds igen. Samtalet kostar 80 öre och man kan ringa hur många gånger som helst. Missade du veckans program kan höra det igen på P4 Värmland under fredagen 2/3 eller klicka på länken nedan. Vi länkar även nedan till vårt iframträdande i radioprogrammet "Fredag" om ni missade det förra veckan. Vi ses på Stenmagasinet!!

 

Värmlandstoppen

 

Fredag

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv