Förstaplats, live på radion och i verkligheten!

Det är en intensiv och rolig period för oss de närmaste dagarna. Först kan ni höra oss spela live och ge intervju på P4 i programmet "Fredag" som sänds 24/2 kl 17:00. Inte nog med det, på lördagen 25/2 kl: 19:00 spelar vi i Hagfors tillsammans med vissångaren Anders Stävarby och folkrockbandet Möra-Per. Det kommer att bli en helkväll med värmländsk musik i Musik- och kulturhuset.

 

När det gäller Värmlandstoppen så ligger Ruins fortfarande kvar på förstaplatsen! Det är femte gången som vi ligger etta.  Så fantastiskt kul att ni fortsätter att rösta på oss!

Forsätt gärna att rösta på Ruins bidrag "Session" genom att ringa på numret 099-10131. Röstningen håller på fram till måndagen 27/2 kl 08.00 och resultatet får vi den 29/2 när Värmlandstoppen åter sänds igen. Samtalet kostar 80 öre och man kan ringa hur många gånger som helst. Missade du veckans program kan höra det igen på P4 Värmland under fredagen 24/2 eller klicka på länken nedan. Vi ses!!

 

Värmlandstoppen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

-