Ruins fjärde vecka som nr 1!

Ruins håller ett fortsatt grepp om förstaplatsen på Värmlandstoppen! Bandet gör sin sjätte vecka på listan och det är fjärde gången som bandet ligger etta. Denna gång fick vi hela 28% av alla röster! Så naturligtvis vill vi tacka er så hemskt mycket för att ni fortsätter att  lyssna och rösta på oss! Det känns riktigt gött!!!

 

Forsätt gärna att rösta på Ruins bidrag "Session"  genom att ringa på numret 099-10131. Röstningen håller på fram till måndagen 20/2 kl 08.00 och resultatet får vi den 22/2 när Värmlandstoppen åter sänds igen. Samtalet kostar 80 öre och man kan ringa hur många gånger som helst. Missade du veckans program kan höra det igen på P4 Värmland under fredagen 17/2 eller klicka på länken nedan. Tack än en gång!!

 

Värmlandstoppen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-