Tredje veckan på toppen

Ruins håller sig fortsatt kvar på förstaplatsen på Värmlandstoppen! Vi är nu inne i den femte veckan för Ruins på listan och av dessa fem gången så är det den tredje gången som bandet ligger som nummer ett. Vi vill naturligtvis fortsätta att sända ett stort hjärtligt tack till alla er där ute som forsätter att rösta på oss!

Forsätt gärna att rösta på Ruins bidrag "Session" ringer på numret 099-10131. Röstningen håller på fram till måndagen 13/2 kl 08.00 och resultatet får vi den15/2 när Värmlandstoppen åter sänds igen. Samtalet kostar 80 öre och man kan ringa hur många gånger som helst. För er som missade veckans program kan höra det igen på P4 Värmland under fredagen 10/2 eller klicka på länken nedan. Tack än en gång!!

 

Värmlandstoppen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv