Ruins intar förstaplatsen!

Härligt,  Ruins gick in på förstaplatsen på Värmlandstoppen! Det är tredje veckan som bandet ligger på listan. Efter två andraplatser så lyckades Ruins skrapa ihop hela 28% av rösterna och därmed ta steget upp till förstaplatsen.

Tack alla ni som forsätter att rösta på oss, vi blir väldigt glada för det.  Ni som vill rösta på Ruins bidrag "Session" ringer på det nya numret 099-10131. Röstningen håller på fram till måndagen 30/1 kl 08.00 och resultatet får vi den 1/2 när Värmlandstoppen åter sänds igen. Samtalet kostar 80 öre och man kan ringa hur många gånger som helst. För er som missade veckans program kan höra det igen på P4 Värmland under fredagen 27/1 eller klicka på länken nedan. Vi vill även passa på att flagga för några nya spelningar som kommer under året. Lördagen 25:e februari kl: 19:00 spelar Ruins tillsammans med Anders Stävarby och môra-Per på musik- och kulturhuset i Hagfors. Därefter kommer vi att spela på Stenmagasinet i Säffle fredagen 2:e mars kl:21:00. Kom gärna för att se och höra oss då.

 

Ett stort tack till er, vi ses!!!!

 

Värmlandstoppen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv